AVÍS LEGAL

PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DE COMERÇ ELECTRÒNIC.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades que se sol·liciten al nostre formulari s'inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar-li informació del seu interès sobre els nostres serveis i productes.

SISTEMAS RESIDENCIALES, S.A. té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal legalitzades davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades i inscrites en el Registre General de Protecció de Dades. Així mateix, compleix les mesures de seguretat del Reial Decret 994/1999, d'11 de juny, pel qual s'aprova el Reglament de Mesures de Seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Vostè disposa a tota hora dels drets d'accés, rectificació, oposició i cancel·lació; tal com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades. L'exercici d'aquests drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència al sobre o en l'assumpte del correu electrònic "PROTECCIÓ DE DADES", a les següents adreces:

Balneari Titus
Carretera N-II Km. 655
Apartat de correus 20
08350 ARENYS DE MAR

Igualment li informem, de conformitat amb l'establert a l'article 21 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, la qual cosa mitjançant l'acceptació d'aquest avís legal, vostè ens està expressament autoritzant, perquè li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari de les esmentades comunicacions, vostè té el dret de revocar aquest consentiment, en qualsevol moment, amb la simple notificació de l'esmentada voluntat mitjançant correu postal o electrònic, a través de les direccions|adreces a dalt assenyalades, indicant com referencia al sobre o en l'assumpte del correu electrònic "BAIXA CORREU ELECTRÒNIC".

Sol·licitem el seu permís per obtenir dades estadístiques de la seva navegació en aquesta web, en compliment del Reial Decret llei 13/2012. OK | Més informació